Over ons

SK Geveltechniek is een producent en leverancier van hoogwaardige kunststof kozijnen vervaardigd uit KOMO gekeurde profielen van het merk Deceuninck. Een team van goed gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers, met tientallen jaren ervaring, zijn betrokken bij de afhandeling en ondersteuning van offerte tot en met de levering/montage. SK Geveltechniek levert zowel aan de zakelijke als particuliere markt. Hierbij gaat het om enkel stuks kozijnen tot seriematige kozijnen voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Dit is van toepassing op onze producten en op onze manier van werken. Alles onder 1 dak: van fabricage tot en met montage. Wij produceren de kozijnen zelf op de door u gewenste maatvoering en uitvoering. Wij denken graag mee en adviseren u in uw persoonlijke wensen.

Deceuninck

Onze profielleverancier is Deceuninck. Deceuninck is een belangrijke marktspeler van kunststof raam- en deursystemen. Permanente kwaliteit en persoonlijke service staan voorop.

Deceuninck is een sterk klantgerichte organisatie die met zijn jarenlange ervaring en innovatieve duurzame producten optimaal inspeelt op de marktbehoeften.

deceuninkc